Opleveringskeuring

Het opleveren van een nieuwbouwwoning is een officiële aangelegenheid. Regel een opleveringskeuring want het is belangrijk dat er goed wordt gekeken naar eventuele gebreken en tekortkomingen voordat u tekent voor de overdracht.

De oplevering van uw woning wordt gepland door de bouwer. Wanneer u de datum en het tijdstip weet, kunt u dit doorgeven bij het verstrekken van de opdracht voor de opleveringskeuring.

Opleveringskeuring

Werkwijze
Tijdens de oplevering zal de aannemer u meenemen door de woning en laten zien welke punten er nog opgepakt zullen worden en wanneer dat gaat gebeuren. Tegelijkertijd inspecteert onze bouwkundige de woning en loopt met u mee om overige gebreken en tekortkomingen te registreren en ter sprake te brengen. Bij een opleveringskeuring wordt er gebruik gemaakt van een proces verbaal (lijst van aandachtspunten) van de aannemer. 

Wanneer de oplevering klaar is overleggen de bouwer, de koper(s) en de bouwkundige of alle punten in het proces verbaal staan. Wanneer dat zo is plaatsen de bouwer en de koper(s) een handtekening onder de lijst en krijgen beiden een exemplaar. De bouwer heeft in de regel 3 maanden de tijd om de gebreken op te lossen en te herstellen. 

Meerdere opleveringen? Dan is korting mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!


Gerelateerde diensten

Oplevering algemene ruimten
Wij verzorgen tevens diverse andersoortige en uiteenlopende opleveringen. Zo ook opleveringen van algemene ruimten bij nieuw gebouwde appartementencomplexen en gebouwen.


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085–4891606