VvE Keuring

Een bouwtechnische keuring van appartementen is iets wat wij regelmatig doen. Dikwijls in het kader van aankoop, maar ook in opdracht van de VvE of beheerder, om te kijken wat de staat van onderhoud van het complex is. 

De bouwkundige inspectie is een visuele inspectie van het gebouw gericht op gebreken, staat van onderhoud en eventuele onderdelen met risico. Tijdens de bouwkundige inspectie informeert de bouwkundige u over specifieke aandachtspunten, voorziet hij u van advies en antwoord op uw vragen. Onder de bouwkundige inspectie vallen alle onderdelen die volgens de splitsingsakte tot de verantwoordelijkheid van de VvE behoren, de gemeenschappelijke bouwdelen dus!

Zorg ervoor dat u als VvE een goed beeld heeft van uw gebouw, laat een VvE keuring uitvoeren door De APK voor Vastgoed®!


Gerelateerde diensten

Meerjarenonderhoudsplan 
Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is essentieel voor VvE's. Is er nog geen MJOP aanwezig, of is het MJOP niet meer actueel? De APK voor Vastgoed® is ervaren en bedreven op het gebied van opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen voor VvE's.


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085ľ4891606