Conditiemeting

De conditiemeting is een essentieel onderdeel bij beheer en onderhoud van vastgoed. De methode (NEN2767) maakt dat de staat van onderhoud van bouwdelen en gebouwen inzichtelijk, overdraagbaar en uitwisselbaar is. Daarnaast kan het gebruikt worden om de gewenste staat van onderhoud te bepalen. De APK voor vastgoed® verzorgt vastgoedinventarisaties, conditiemetingen en ondersteunt bij beheer en onderhoud.

Conditiemeting NEN2767 bij beheer en onderhoud:

Conditiemeting is de basis van (technisch) beheer en onderhoud. Naast het uitvoeren van de inspecties op locatie kunnen wij u ondersteunen op meerdere gebieden binnen de cyclus van beheer en onderhoud, kijk voor de mogelijkheden op de pagina technisch beheer.

Vastgoedinspectie
U wilt weten wat de bouwkundige staat van uw gebouw, complex of object is? Laat dan een een vastgoedinspectie uitvoeren op basis van een conditiemeting NEN2767! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Breed inzetbaar en integraal
De APK voor vastgoed® verzorgt conditiemetingen op bouwkundig, elektrotechnisch en wektuigbouwkundig gebied. Daarnaast kunnen meerdere disciplines gecombineerd worden via de BOEI-methode. De integrale aanpak dus!

Gekwalificeerde inspecteurs en adviseurs
Onze diensten worden enkel uitgevoerd door gekwalificieerde mensen. Wij beschikken over NEN2767 gekwalificeerde inspecteurs voor meerdere disciplines, SERTUM geregistreerde onderhoudsdeskundigen en integraal vastgoedinspecteurs -en adviseurs (IIV en IAV BOEI). 


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 0854891606