Heren2 kiest voor dakinspecties van de APK voor vastgoed�

Nieuwsdatum: 15-11-2013

Vastgoedbedrijf Heren2 uit Amsterdam/Curacao heeft gekozen voor de APK voor vastgoed® om dakinspecties uit te voeren van 15 van haar bedrijfspanden. Met gepaste trots gaan wij 18/11/2014 starten met de uitvoering van deze mooie opdracht.

Na de nulmeting is het de bedoeling dat de daken van de panden jaarlijks worden geïnspecteerd om de staat van onderhoud te monitoren. Het betreft een mix van wat oudere bestaande panden en enkele jonge panden en voornamelijk gesitueerd in het westelijk havengebied van Amsterdam.

De inspectieresultaten worden in een eigen database opgeslagen en jaarlijks van een update voorzien. De dakinspecties worden uitgevoerd conform NEN2767 conditiemeting en richtlijnen onderhoudsinspecties Bureau Dak Advies (BDA). Op elk dak wordt tijdens de nulmeting dan ook een insnijding gemaakt om de onderliggende dakopbouw en constructie te kunnen waarnemen.

Heren2 is een vastgoedbedrijf wat zich voornamelijk bezighoudt met (her)ontwikkelen, renoveren en revitaliseren. Maar ook vastgoedmanagement en beheer van de vastgoedportefeuille behoort tot de activiteiten. De APK voor vastgoed® ondersteunt en adviseert het vastgoedbeheer.

Binnenkort meer hierover in projecten en foto's!

 

Nieuwsoverzicht


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085 - 4891606