Project: Bouwkundige vooropnames

Nieuwsdatum: 02-01-2014

de APK voor vastgoed® heeft in opdracht van Kruiswijk sloopwerken B.V. voor 76 woningen bouwkundige vooropnames uitgevoerd in Leerdam. De nulmetingen zijn uitgevoerd conform Nivre richtlijnen.

In Leerdam heeft woningcorporatie Kleurrijk Wonen gekozen om de woningen in de Schoolstraat en Talmastraat te slopen en hier nieuwe woningen te gaan bouwen. Omdat de sloopwerkzaamheden van de woningen uitgevoerd in een bestaande woonwijk, heeft de woningcorporatie gekozen voor opname belendingen; bouwkundige vooropname van de naburige woningen, ook wel nulmeting genoemd. Het sloopbedrijf Kruiswuijk is uiteindelijk onze opdrachtgever geweest voor het uitvoeren van de bouwkundige vooropnames. 

Van zowel het interieur- als het exterieur van de naburige woningen zijn bouwkundige opnames gemaakt conform de richtlijnen van het Nivre. Het project heeft vanaf opdrachtgunning tot oplevering projectdossier/rapportage 4 weken in beslag genomen. Dit mede vanwege het feit dat we nog twee maal op een later moment woningen op moesten nemen waar eerder niemand thuis was.

Michiel Teeuw van Kruiswijk Sloopwerken BV: ''Bedankt voor de vlotte samenwerking en de flexibele inzet!''

De sloopwerkzaamheden van de woningen aan de Schoolstraat/Talmastraat in Leerdam zijn inmiddels gestart. We hebben enkele foto's van het project geplaatst in een foto album: bouwkundige vooropnames Leerdam.

 

Nieuwsoverzicht


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085 - 4891606