U zoekt een aannemer in Soest, Amersfoort, Baarn of Hilversum

Nieuwsdatum: 25-03-2014

Zoekt u een aannemer in de regio Soest, Amersfoort, Baarn en Hilversum? Wees slim, kies voor een deskundige onafhankelijk advies en begeleiding.

U gaat verbouwen, onderhouden of renoveren en u zoekt een aannemer die dit voor u kan uitvoeren. Maar hoe weet u of...

SSW Groep BV, moederbedrijf van de APK voor vastgoed® doet al bijna 25 jaar bouwbegeleiding voor particulieren, VvE’s, bedrijven en instellingen. Wij weten hoe het bouwproces in elkaar steekt, waar voor u de valkuilen zitten en hoe wij tot de beste prijs – kwaliteit kunnen komen voor onze opdrachtgevers.

Wij begeleiden u bij het maken van keuzes en het bepalen van prioriteiten in relatie tot uw wensen en het beschikbare budget. Wat zijn de mogelijkheden, en wat zijn de beperkingen? Ook denken we mee over de mogelijkheden van energiebesparende maatregelen.

Bouwbegeleiding is een van onze specialismes waarbij we het risico op meerwerk en kosten voor u minimaliseren door een grondige voorbereiding en aanbesteding. Uw verbouwing wordt opgeleverd binnen de tijd, en binnen het vooraf bepaalde budget. Tijdens de verbouwing zien we toe dat het werk goed wordt uitgevoerd en verzorgen de communicatie tussen u en de aannemer.

Bouwbegeleiding is voor iedereen betaalbaar met een realistisch bouwbudget, ons verdienmodel zit in het voordeel dat wij voor u weten te realiseren.

Meer informatie
Lees meer over bouwbegeleiding op de website van SSW, wat staat voor Samen Sterk Werk.

SSW Groep BV
Koninginnelaan 16a, Soest
Tel: 035 - 602 3113

Nieuwsoverzicht


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085 - 4891606