VvE beheer regio Gooi en Eemland kan beter!

Nieuwsdatum: 22-10-2013

Gooi & Eemland VvE beheer en advies is in 2012 gestart als onderdeel van SSW Groep BV, moederbedrijf van de APK voor vastgoed®. Zij gaan betaalbaar en eerlijk VvE beheer verzorgen in de regio welke de naam al weggeeft.

Hoe is dit ontstaan?

Koen Hooft: ''Tijdens onze werkzaamheden met de APK voor vastgoed® krijgen we veel te maken met VvE's. Daarin viel ons op dat de technische invulling van het beheer, of het ontbreken er van, in veel gevallen voor verbetering vatbaar is. Achterstallig onderhoud, gebouweigenaren die hun beheerder betalen voor technisch beheer maar er eigenlijk niets voor terugkrijgen en matige kwaliteit van (te duur?) uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden zijn hier een aantal voorbeelden van. Technisch beheer deden we al, en nu kunnen we het totale plaatje aanbieden.''

Gooi & Eemland VvE beheer en advies is gevestigd in Soest en is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters van vastgoed in de regio.

Doordat de belangen van de opdrachtgever centraal staan en er in slimme oplossingen wordt gedacht creëren zij ‘’value for money’’, ofwel ’’Waar voor uw geld!’’. Geen grootspraak en wollige verhalen, maar eerlijke en transparante samenwerking op een vriendelijke en doortastende manier. 

Eerlijk en betaalbaar VvE beheer

Werkgebied

VvE beheer in regio Gooi in o.a. Hilversum, Bussum, Naarden, Blaricum en Huizen.

VvE beheer in regio Eemland in o.a. Soest, Baarn, Eemnes, Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Bunschoten Spakenburg, Woudenberg, Barneveld.

Ook VvE beheer in regio Utrecht, Zeist en Bilthoven en Soesterberg.

U bent van harte welkom!

Gooi & Eemland VvE beheer en advies is gevestigd in de winkel van de APK voor vastgoed® aan de Koninginnelaan 16a te Soest. U bent hier welkom voor een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via 035 - 602 31 13 of mail info@gooieemland-vvebeheer.nl. Zie ook de website op www.gooieemland-vvebeheer.nl.

Nieuwsoverzicht


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085 - 4891606