MJOP [NEN2767]

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Voorbeeldrapport

Een Meerjarenonderhoudsplan, ook wel MJOP genoemd, is onmisbaar bij vve beheer en vastgoedbeheer. De APK voor vastgoed® verzorgt meerjarenonderhoudsplanningen en begrotingingen voor o.a. VvE’s, beheerders en woningcorporaties. Dat doen we conform de NEN2767 conditiemeting.

Of het nu gaat om een appartementencomplex, kantoorgebouw, parkeergarage, theater, schoolgebouw, kerk of sportkantine gaat; vastgoed dient onderhouden te worden! Belangrijk bij het onderhouden van vastgoed is een goed meerjarenonderhoudsplan en onderhoudsbegroting op basis van een lange termijn welke afgestemd is op duidelijke doelstellingen. Met behulp van het meerjarenonderhoudsplan kunnen toekomstige uitgaven gebudgetteerd worden.

Een meerjarenonderhoudsplan is om verschillende redenen belangrijk. VvE’s gebruiken het onderhoudsplan om de servicekosten te bepalen en een reservefonds op te bouwen. Voor eigenaren en vastgoedbeheerders is het belangrijk om vanuit de exploitatie het toekomstige onderhoud te kunnen financieren.

Direct inzicht in de bouwkundige staat, een gedetailleerde planning en begroting van toekomstig onderhoud; laat een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen door de APK voor vastgoed®!


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085 - 4891606