Installatiekeuring

Met een Woning-APK weet u of de technische installatie veilig is en voldoet aan de wettelijke eisen. Onder de technische installatie verstaan we elektriciteit, gas en (warm)watervoorzieningen.

Bij nieuwbouw wordt de installatie aangelegd volgens de norm die op dat moment geldt,  daarna is de installatie de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Installaties verouderen en worden tevens aangepast en uitgebreid, wat regelmatig resulteert in onveilige situaties. Dus is een installatiekeuring een verstandige keuze om te weten uw de woning veilig is.

Een Woning-APK wordt uitgevoerd conform de NEN8025 door een vakbekwaam persoon (specialist) zoals in de norm is vastgesteld. Na de installatiekeuring wordt een inspectierapport opgesteld met daarin een overzicht van alle bevindingen, advies voor mogelijke maatregelen en een schatting van eventuele kosten.

Wilt u een onafhankelijk en deskundige inspectie van de installatie? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een installatiekeuring.

Bestaande installaties van woningen kunnen onveilig zijn. Laat daarom een deskundige installatiekeuring uitvoeren door de APK voor vastgoed®.


Waarom De APK voor Vastgoed®

De APK voor Vastgoed
Postbus 536
3760AM, SOEST
info@apkvastgoed.nl
T. 085 - 4891606